2011. április 26., kedd

Rain Nutrition PURE-Egyensúly. Immunitás. Emésztés - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Rain Nutrition PURE (60db)
Egyensúly. Immunitás. Emésztés
Testünkben milliónyi kártékony és hasznos baktérium élősködik. Ezek legnagyobb része a beleinkben található. A hasznos baktériumok segítik az étel emésztését, a vitaminok, tápanyagok és az esszenciális zsírsavak beépülését a szervezetbe. Ezen hasznos baktériumok elősegítik a jó emésztést, megteremtik a hormonális egyensúlyt, egészséges anyagcserét biztosítanak és méregtelenítik szervezetünket javítva immunrendszerünket a kártékony baktériumok elleni küzdelemben.
Előnyök
Csökkenti a szabadgyököket
Adagonként tíz milliárd hasznos baktérium
Segíti a vitaminok és tápanyagok felszívódását
Elősegíti a jó emésztést
Megteremti a hormonális egyensúlyt
Fenntartja az egészséges anyagcserét
Javítja az immunrendszer betegségekre adott reakcióját
A szabadalmaztatott technológia révén a bélrendszerekben is kifejti hatását
Erősíti az immunrendszert
Tudtad, hogy a magvak a virág tömegének csak nagyon kis százalékát teszik ki, de koncentráltan az egyik leghatékonyabb forrása egészséged megőrzéséhez?
A Rain Nutrition termékeinek alapjait a magvak alkotják. Sokat hallottunk már a gyümölcsök és fűszernövények csodálatos antioxidáns erejéről, de ritkán hallunk már arról, hogy ezen energiák forrása a termésben található magvak.
A Pure a vörös áfonya magjainak probiotikus erejével tisztítja bélrendszerünket. Az áfonya egy proanthocyanidins nevű tápanyagot tartalmaz, melyről a különböző kutatások kimutatták, hogy segíti a hasznos baktériumok munkáját. Továbbá az Áfonya magas antioxidáns tartalmáról is nevezetes, mely segít leküzdeni a szabadgyökök által okozott oxidációt és erősíti az immunrendszert. Kombináld a PURE-t a SOUL termékkel, mely tökéletes egyvelege az antioxidánsoknak és az omega zsírsavaknak, megfelelő egyensúlyt biztosítva szervezetednek.
A Rain Nutrition különleges Hidegsajtolási eljárásarévén elkerüli a tápanyagokban gazdag botanikai magvak károsodását, így hatásuk mit sem veszít erejéből. A módszer biztosítja az olajos magok gyógyhatásának megőrzését. Számtalan gyártó melegen préseli a magvakat és különböző vegyszereket használ a kezelés során, ami lerontja hatékonyságukat. A világon elsőként a Rain Nutrition szabadalmaztatta ezt az egyedülálló vegyszermentes eljárást. A Rain Nutrition termékei mind ezen hidegsajtolási eljárással készültek, maximális gyógyhatást biztosítva termékeinek.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
A termék készleten van, és folyamatosan tudom biztosítani a beszerzését.



Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 05:12
. Rain Nutrition PURE-Egyensúly. Immunitás. Emésztés - Jelenlegi ára: 9 900 Ft