2011. augusztus 30., kedd

ÚJ! RIDDEX Elektromos rágcsáló és rovarriasztó - Jelenlegi ára: 1 199 Ft


220 voltrol műkődik
----------------------------------------------------------------------------------
Alkalmasa házban lévő egér, fekete bogár, szúnyog, bolha, légy, tücsök, hangya, fa-hangya stb élősködők kiűzésére.
Elektromos egér, patkány és rovar (darázs, pók, légy, szúnyog ? )  riasztó, távol tartó
Vegyszermentes riasztás
univerzális riasztó vegyszer használata nélkül, normál- és ultrahang kibocsátásával riaszt. A készülék nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálót vagy rovart, nem szennyezi a környezetet, de távolságot tart az ember és az állat között. Nem marad a helyszínen tetem! Működtetéséhez mindössze 230 V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás.
Egyszerű és biztonságos
Csatlakoztassa az elektromos Pest Repeller rágcsáló- és rovarriasztó adapterét a konnektorba, a csúszókapcsolókkal állítsa be a riasztandó állatfajtát, kapcsolja be és hagyja folyamatosan működni. 2-3 hetes működtetés után eltűnik a problémát jelentő egér, patkány, darázs, pók vagy légy
 
 
 
A vásárlás menete:
A vevő amikor megnyeri a terméket én nem sokkal rá küldök egy e-mail, benne a számlaszámmal, a termék/ek összesítése és a postaköltség ára, azaz a pontos összeg.
OTP számlaszámra kell utalni, tehát aki azonos bankból utal annak jó, mert úgy hamarabb tudom postázni, mert az összeg beérkeztekor adom postára a csomagot.
Fontos , hogy a közleménybe bele kell írni a vevő felhasználónevét, mert arról azonosítom be a vevőt, ha az nincs ott, akkor nehezebb megtalálnom, hogy kinek postázzak.
A csomagokat ajánlott levélként szoktam általában küldeni, ami a feladástól általában másnap , valamint 2 napon belül célba szokott érni.
 
Sikeres vásárlásokat kívánok!


Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2011-09-02 20:27
. ÚJ! RIDDEX Elektromos rágcsáló és rovarriasztó - Jelenlegi ára: 1 199 Ft