2011. július 30., szombat

Természetes Imperial Topáz 8,17ct Pakisztánból - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Garantált 100% Természetes Imperial Topáz. Elnevezésének értelmezésére többféle elgondolás létezik. Egyesek a szanszkrit tapasz (=tűz, világítás) szóra gondolnak, mások a görög topazionra, amely átlátszó, világoszöld kő neve volt. A topáz színe többféle, árnyalataiban pedig igen változatos, amit túlnyomórészt a különböző oxidációs állapotú vas, a rózsaszínű és a ritkaságszámba menő piros topáznál a króm okoz.
A drágakő adatai:
szín: pezsgő
súly: 8, 17ct
méret: 13, 93x9, 91x6, 36mm
forma: párna
kezelés: nincs
csiszolás: fazetált
tisztasága: VVS2
főfénytörés: 1, 61-1, 63
keménység: 8, 0
kristályosodás: rombos
származás hely: Pakisztán
kémiai összetétel: Al2 (SiO4) F, OH2 "fluor tartalmú-alumínium-szilikát"
További eladásra kínált termékeim megtekintéséhez, kérem klikkeljen a forgó gyémántra.
GARANCIA!!
Az eladásra kínált drágakövekről készült képek nem műteremben készültek és nincsenek retusálva. A fotókat digitális kamerával magam készítettem és az aukció tárgyát képező drágakövet ábrázolja, így Ön arra tesz ajánlatot amit a képen lát. Szín és árnyalatbeli minimális különbségek adódhatnak a monitorok beállítási különbségei miatt, ezt kérem figyelembe venni.
Minden termékre 8 munkanapos feltétel nélküli visszavásárlási garanciát vállalok. A visszatérítés csak az adott tétel vételárára vonatkozik, a felszámolt postázási költségre nem. Az internetes vásárlásra vonatkozó jogszabály szerint a visszafizetési határidő 30 nap. "17/1999 kormányrendelet"
Kombinált (összevont) vásárlásra is van lehetőség ebben az esetben a rendelkezésre álló idő 10 nap, ezt kérem jelezni. A aukciózárást követően megkérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és a termék vagy termékek árát 5 napon belül kérem rendezze. Amennyiben a kapcsolatfelvétel vagy a fizetés nem történik meg az utolsó aukció zárást követő hetedik napon a sikertelen adásvételről a negatív értékelést elkészítem és a terméket újraértékesítem. Kérem csak az licitáljon aki ezeket a feltételeket elfogadja és teljesíteni tudja!!
Sikeres licitálást és jó vásárlást kívánok mindenkinek!



Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 21:15
. Természetes Imperial Topáz 8,17ct Pakisztánból - Jelenlegi ára: 8 900 Ft